Privatlivs- og cookiespolitik

Her kan læse mere om, hvordan vi behandler dine data.

Nordic by choice

Databeskyttelse er en tillids sag, og for os er din tillid vigtig. Vi sætter lid til, at du kan føle dig sikker, når du besøger vores hjemmeside. Derfor overholder vi Danmarks og EU’s gældende lovgivning vedrørende behandling af personoplysninger og i relation til cookies. 

Privatlivspolitik

Vi er dataansvarlige for behandling af de personoplysninger, som vi behandler om vores kunder og samarbejdspartnere. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Nordic by Choice
Grabows Vej 24, 9460 Brovst
CVR: 31362539
E-mail: info@nbc.as

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Dette sker ved f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du foretager et køb hos os eller hvis du gør brug af øvrige services vi udbyder.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overenstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, som de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til tredjemands kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysninger bruges til at identificere dig som bruger, og levere de services, som du har efterspurgt, f.eks. at vi kontakter dig ift., udarbejdelse af et tilbud. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysninger opbevares i det tidsrum, som der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår dine oplysninger præcist slettes.

Dine rettigheder
Du har i til enhver tid ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på http://www.datatilsynet.dk. Hvis du ikke længere øsnker, at vi behandler dine personoplysninger eller ønsker at vi skal begrænse behandlingen af dine oplysninger, kan du fremsende din indsigelse til os via mail. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hvad er en cookie?
“Cookies” er en tekstfil, som gemmes på din webbrowser (F.eks. Firefox, Safari, Google Chrome eller lignende) med det formål at genkende browseren, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra, men internettet husker dine præferencer. Første gang du besøger ores hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der indhold, som du ikke kan få adgang til. 

 

Hvad bruger vi cookies til?
Cookies fortæller Nordic by Choice om dit besøg og din adfærd på vores hjemmeside. For at fastslå hvem der besøger vores hjemmeside, der bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Vi gemmer kun cookies på din enhed, hvis det strengt nødvendigt for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. 

Cookies bruger vi også til at sikre, at hjemmesidens funktioner virker, for at optimere design og kvaliteten af vores hjemmeside. 

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside. Dette gøres ved den hvide boks i venstre hjørne.

Scroll til toppen
Nordic by choice

Nordic by Choice
Grabows Vej 24, 9460 Brovst

Tlf.: +45 22 24 35 67   
Email: info@nbc.as
CVR: 31 36 25 39

E-mail salg: salgdk@nbc.as
E-mail faktura: invoicedk@nbc.as

Vi er i gang med udviklingen af prisberegner funktionen, men du kan stadigvæk anmode om et tilbud.

ANMODNING PÅ TILBUD

Spar på dit næste projekt med Nordic by Choice, den hidtil mest givende og tryggest investering for din ejendom.

Vælg kategori

Nordic by choice

Nordic by Choice
Grabows Vej 24, 9460 Brovst

Tlf.: +45 22 24 35 67  
Email: info@nbc.as
CVR: 31 36 25 39

E-mail salg: salgdk@nbc.as
E-mail faktura: invoicedk@nbc.as

 

Vælg kategori

Nordic by choice

Nordic by Choice
Grabows Vej 24, 9460 Brovst

Tlf.: +45 22 24 35 67  
Email: info@nbc.as
CVR: 31 36 25 39

E-mail salg: salgdk@nbc.as
E-mail faktura: invoicedk@nbc.as

Vælg kategori

Nordisk Balkon Center
Grabows Vej 24, 9460 Brovst

Tlf.: +45 22 24 35 67  
Email: info@nbc.as
CVR: 31 36 25 39